APHRODITE STUDIO

 

Aphrodite in mitologia greaca reprezinta zeita iubirii, frumusetii, sexualitatii si al bunului gust

Dupa ani petrecuti in acest domeniu am ajuns la concluzia ca este necesar sa punem baza unui studio in care viitorii performeri sa poata gasii tot ce este necesar, de la tehnici de discutii, atitudine, parte tehnica, locatie, ambianta cat si mod de organizare.

Protejand cu strictete identitatea tuturor modelelor si lucrand 100% legal, acest studio de videochat a reusit, cu ajutorul adminilor si a trainerilor cu peste 7 ani de experienta, sa ajunga pe primele locuri in domeniul videochat din Romania.


I love to work with Aphrodite Studio on variable projects. They are very skilled and easy going group of professionals. I highly recommend.

Stefano


I am very proud of Aphrodite Studio from Bucharest, they made the best party show i ever seen with great professionalism and dedication.

Miroslav Mrna

Va oferim un ambient curat, intim, placut si lipsit de reguli stricte sau aberante

 

Aphrodite Studio stie ca nu doar femeile sunt cu adevarat frumoase, sexy si inteligente. Ne-am hotarat sa dam o sansa si baietilor din Bucuresti sa isi arate lumii adevaratul potential inca din perioada imediat urmatoare trecerii la varsta de tanar adult.

Daca ai doar 18-19 ani, cine spune ca nu iti poti permite o masina buna sau o iesire intr-unul din cluburile de lux din Bucuresti sau chiar cate o vacanta in Ibiza impreuna cu prietenii?

Calea pe care am ales-o ca sa te ajutam sa excelezi financiar este aceea in care va indrumam in asa fel incat va veti descoperi adevarata voastra putere, veti intelege care sunt atuurile care va scot in evidenta calitatile si veti invata cum sa comunicati inteligent in cel putin o limba straina.


We are travelling to Romania quite often and Aphrodite studio is one of the studios that I always like to meet. The atmosphere there will make you feel like you are part of the big family.

The other thing that I really appreciate is that they are always asking about how they can improve and they are constantly working on being better. Their special pool party is something that we give as successful example to other studios.

Lucie Trainer, Flirt4Free, Praga

 

Am devenit un brand recunoscut de toate site-urile de profil, la fel si baietii nostri

Va facem poze cu adevarat superbe ca sa inlaturati concurenta, va punem la dispozitie tehnica de ultima generatie ca sa nu va loviti de incompatibilitati si probleme tehnice interminabile. Cariera voastra de model in Aphrodite Studio nu se va limita doar la activitatea online.

Noi am devenit un brand recunoscut de toate site-urile de profil, la fel si baietii nostri. Aphrodite Boys nu poate si nu va fi egalat de nimeni in viitorul apropriat. Investim in imaginea modelelor noastre nici un alt studio de baieti in Romania nu o face. Si da roade...Vino si convinge-te!


Aphrodite Studio este STUDIOUL DE BAIETI din Romania. Ei detin toate recordurile. Aphrodite Studio este de departe locul cel mai performant studio in care baietii fac bani la videochat. Aphrodite este AMP Recommended Boys Studio.

Bogdan Dumitrescu, AMP

Aphrodite Boys nu poate si nu va fi egalat de nimeni in viitorul apropiat

Aphrodite Performer CENTER


Zona de logare modele